KOLAPAJ OCH BEBISDRÖMMAR

publicerat i Vardag;
Då var det torsdag. Igår byggde pappa och morfat upp en ställning i trappen för att underlätta renoveringen. Så idag har jag och pappa spacklat klart den delan. Imorgon är förhoppningen att hinna slipa allt (hallen, trappen, vardagsrum och kök). Det går frammåt. Jag tror det kommer bli jättebra. 
 
igårkväll var jag så himla sugen på att baka, så jag bestämmde mig  för att baka en paj som jag blev buden på i sommras av mina kusiner. Den SUPERGOD kolapaj med chokladglasyr. Inte så bökigt att göra (förutom att få kolan i rätt konsistens) men det tar lite tid, allt ska svalna och kokas osv. Men en riktig sockerbomb, så mumsigt. 
 
Jag gå i väntans tider, kan man väl kalla det. I väntans tider på att få vänta ännu mer. För några månader sedan slutade jag med p-piller. Hittills har vi dagit nitlott och mensen har kommit som ett brev på posten på exakta dagen trotts att jag kännt alla möjliga gravidsymtom som man bara kan känna. Är lite ivrig, hehe. Men det blir ju så. Nu när man väl bestämmt sig för att skaffa barn vill man ju inte behöva vänta, man blir otålig. Det som dock är spännande nu är att jag skulle haft min mens föt två dagar sedan och känner inte av några teckan på att den är påväg (får hemsk mensvärk annars). Denna månad UPPLEVER jag det som att brösten varit mer öm än vanligt och jag har drömt. Jag har drömt så sjuka drömmar sedan ungefär 1-2 veckor tillbaka. VARJE NATT! Jag drömmer alldrig annars, eller väldigt sällan iaf. Detta gör att jag sover väldigt dåligt. På pekade detta på jobbet för nån dag sedan, om att jag drömmer mycket, och min kollega sa direkt ''du är gravid''. Lyckan som spreds i kroppen då, och som jag samtidigt försökte dölja, var enorm. Jag hade inte kopplat mina drömmar med att jag kunde vara gravid. Så nu hoppas jag extra mycket på att vi sanrt får ett pluss på stickan. Fick negativt i morse, alltid lika stor besvikelse... Men håller hoppet uppe, hcg-nivån kan ju fortfarande vara för låg för att ge utslag. 
 
Än så länge är denna blogg lösenordsskyddad, Känner att jag vill kunna skriva av mig om allt jag går och tänker på i hemlighet. Victor delar jag såklart alla mina tankar med, det är pirrigt och spännande och vi båda tycker det är svårt att hålla sig från att bara vilja berätta för alla om våran stor plan. Men den dagen kommer, så småning om. 
 

Kommentera inlägget här :