Ledig torsdag

publicerat i Vardag;

Torsdagsmorgon, en ledig sådan, det syns på frukosten hehe. Det var väldigt skönt att få ligga kvar länge i sängen i morse. Har under hela veckan vaknat 5 varje morgon... Sen ligger jag och är halvvaken fram tills klockan ringer om jag inte gett upp innan dess. Idag var det visserligen likadant, vaknade första gången ca 20 i 5 och sov där efter i halvtimmes intervaller typ. Men skillnaden är stor när man vet att man inte måste kliva upp. Vid 9 kunde jag inte sova mer men låg kvar i sängen och läste en timme, skönt! Vet inte om detta har något med graviditeten att göra eller om det bara är tillfälligt det har blivit såhär. Kroppen kanske förbereder sig för sömnlösa nätter haha! 
Yogan jag var på i tisdags var jättebra, bra övningar och bra mental träning inför förlossningen. Det är mycket fokus på andningen, att inte stressa upp sig över smärta. Avslappningen på slutet var väldigt skön, har ingen som helst uppfattning om vi hade avslappning i 5 minuter elle 15 minuter, jag måste ha somnat hehe! 
Jag längtar tills jag känner lillkillen i magen tydligare, och tills Victor kan känna honom. Jag har kännt några små sparkar på magen men det kan gå en till två dagar emellan, jag vill ju känna hela tiden!! Men det kommer väl. 
Nu ska jag storstäda innan det blir en tur på Birsta.