2011, JANUARI-JULI.

publicerat i Vardag;
JANUAIR.
fint nyår. massa foto med Linnea. hårt arbete som utter. uf hårt arbete dextrosol. skridskor. blev förälskad i goa kräftsåsen.


FEBRUARI.


längdskidor med mamsen. var görsnygg i korthåret. fotade fin flisan med vintertema.


MARS.kul dag i sidsjön med skolan. projekt arbetet. malmö stockholm sundsvall. hann med danmark också. tunnelbanor tunnelbanor tunnelbanor. åkte upp på globen, aldrig mer. svårast att fånga sundvall på bild.


APRIL.


vemdalen. myste i one piece. puggade ute i solen med mysen. åt första glassen (och ända tror jag) på torget med flisan.


MAJ.


studentfest a la 80's. packade för cypern. cypern med linnea och alec. sola bada sola bada fest fest fest sola bada sola bada fest fest fest. sun fun. trubadur. lasagn. sex on the beach. tonys taverna. nissie beach in my <3. silent disco. bed rock. party rock anthem. underbara resan.


JUNI.studenten. fest fest fest. jordgubbar i mjölk. regn. beställde en fin studentbok. midsommar. tranan hela dagarna lång. tränade massor.


JULI.


mys middag på all star med fina tjejer. gf. movits. häng i tranviken tältet. oskar linnros. HH påsen. håkan hellström. håkan håkan håkan. ramlade fleragåner om under håkan. bästa nånsin. langos. veronica maggio. daniel adams ray. stranden med darling. mys i lövsjö med finaste och familj. sola sola sola. träning och frukost med mamma och pappa vid sidsjön en morgon.111229

publicerat i Vardag;
Hej! Jag har haften bra dag idag, hoppas ni också haft det. Har varit på birsta och shoppat nyårsoutfit och andra nödvändigheter så som broddar tex (börjar bli gammal nu) med min käre vän Linnea. Lyxade även med en god smoothie. Under kvällen har jag ringt alla restauranger i hela stan för att få tag på ett bord till nyår, lyckades till sist!! Sen har jag även spelat bongolotto och vär liha nära miljonerna som vanlig, men nära skjuter ingen hare, tyvärr.. Efter det har jag njutit av en bok i ett skönt varmt bad och nu är det degs att dejta john blund. måste samla krafter till morgondagen som blir en extremt fysisk dag för en lat pluggis. Men jag längtar och det ska bli såå kul, för det har man alltid med dessa underbara people. PUSS

111228

publicerat i Vardag;
Hej alla. Om nu någon fortfarande läser denna blogg, haha. Har lov nu, och det känns GÖTT!! Har njutut till tusen och blivit förkyld, precis som det ska vara!! Här ovan ser ni ett litet hopplock av en kväll på underbara veronica maggio som var obeskrivligt bra och från hemvändar i söndags som vart en riktig pangkväll!! Om min fina vän Linnea är äntligen hemma!! Var med henne igår och hade en liten sleepover hos henne. Hittills har jag inte pluggat ett dugg på hela lovet, vilket känns fantastiskt skönt, men det är väl dags att börja kika igenom lite inför de kommande tentorna. Matte C och Fysik A väntar... Men bara ett halvår kvar nu, (SKÖNT!!!!) har gått sjukt fort ändå, och jag är riktigt nöjd över mig själv att jag gör det! Dock börjar tankarna på att plugga vidare, direkt efter det här, inte kännas lika aktuella längre, får se hur det blir!
Ikväll ska jag och vicke vire på bio, det ska bli mysigt :) Hoppas ni alla har det bra! PUSS!