JULAFTON 2015

publicerat i Vardag;
 
En underbar julafton hemma hos oss, tack alla inblandade för all kärlek! Första julen i vårt hus, känns stort!
 

JULSTÖK

publicerat i Vardag;


Vi börjar få det riktigt mysigt här hemma nu! Alla taklister är snart på plats, och det blir så himla fint!! Golvlisterna kommer vi vänta med ett tag då vi ska lägga nytt golv om inte allt för länge. Räcket vid trappen får vi se om vi hinner med innan jul eller om det blir efter. 
Julpyntet har tagit plats också, då himla mysigt! Jag njuter verkligen av december, det märks på vågen också, haha! Victor skrattade igår när han frågade om jag tränat nått i december och jag svarade med ett stort leende NEJ, haha! Jag har annat för mig i december som är minst lika viktigt för välmåendet. Jag njure och mår gott, och jag vet att vardagen med träning och bättre kost drar igång igen i januari. Jag känner mig lycklig! 
Dock har vi ännu inte lyckats plussa... Det känns lite ledsamt. Men det är som det är och det är inget jag kan påverka. Naturen har sin gång, och vi håller tummarna för nästa månad! 
JULEN NÄRMAR SIG

publicerat i Vardag;

Nu har våra fina lampor till hallen kommit. Jag är så himla nöjd med dom. Och all el är nu på plats, uttag lysknappar osv. I helgen jobbar jag, men Victor är ledig, så han och Tomas ska fortsätta med lister. Nu är vi verkligen nära. Garderobsluckorna väntar vi fortfarande på, jag hoppas dom hinner bli klara innan jul, de har vi lämnat in på lackering. Vi väntar även på ett soffbord vi beställt. Räcker till trappen har vi köpt, det ska vi försöka få monterat innan jul här också. Golvet kommer vi däremot vänta med. Det kommer bli till våren/sommaren nån gång. 

Igårkväll var jag med Victor och hans familj på julbord på aveny, småstadsliv hade även en show där. Det var ett riktigt bra julbord, sååå mycket gott, och showen var jätterolig!!