TE & PLUGG

publicerat i Vardag;
Ingen kan nog förså hur lättad jag blev igår när jag fick tillbaka min fysik a tenta. Jag klarade den!! Vilket känns helt sjukt, var HELT inställd på att plugga till omtenta. Nu gäller det bara att fixa g på alla labbrapporter, sen är jag klar med fysik, förevigt, haha. Sitter just nu och pluggar lite matte och har precis fixat mig en god kopp te, muums. Kan tipsa er om lipton green tea mandarin orange, det är tummen upp. På tal om goa grejer så åt jag på subway idag, var år och dar sen sist känns det som och det var så underbart gott, haha. Nu måste jag plugga lite till innan jag ska bege mig ner på ego för lite träning. PUSS!

HELGEN

publicerat i Vardag;
Bild från igår, (lördags)!
Har haft en riktigt bra helg. Började med spa på himlabadets relax med Jossan och Alec i fredags, var riktigt mysigt. Sen fortsatte vi kvällen hos alec med the voice och hundtricket. Så himla längesen jag såg den filmen haha. Fredagkvällen var alltså en allmänt mysig kväll. Och lika så var väl lördagen. På dagen åkte jag och mamma ut på birsta en sväng, hittade lite smått och gott. Viktor kom hit på kvällen och vi såg på gladiatorerna (man blir aldrig för gammal för att se det programmet) och natt på mueet 2, hihi. Bara massa mys hela helgen lång. Idag har jag jobbat matte och segat på bara, så nu äre dags att röra på fläsket. Avslutar denna helg med ett pass på friskis. Hej hopp!

NYC

publicerat i Resor;

Känns rätt sjukt att jag ska dit, och det ska bli riktigt skoj. Ska fota massor, och shoppa såklart, hehehe. Börjar verkligen längta nu!