24 MAJ 2015

publicerat i Vardag;
Nu är det nära!! På fredag är det dags att flytta, känns overkligt och jättespännande. 
I helgen har vi packt och kollat på schlager, kul med svensk seger!! Idag har jag mest tagit det lugnt, packat lite och tvättat. Imorgon drar min näst sista vecka på praktiken igång, det känns också overkligt, om två veckor börjar jag alltså jobba på rikigt. 
Nu ska jag sätta mig och skriva ihop några skoluppgifter och sedan gå ner en sväng på gymmet, PUSS
 

15 MAJ 2015

publicerat i Vardag;
 
Ledig fredag. Härligt! Har inte gjort speciellt mycket idag, tagit det lugnt, läst lite bok, och bakat. Jag har bakat både vanliga karnelbullar och så har jag bakat nutellabullar som ni ser på bilden. Fyller ju år på söndag, så måste ju ha lite gott att bjuda på, hihi.
Snart får jag äntligen träffa mitt hjärta också, en timme kvar nu till han kommer hem, har längtat såååå mycket!! Hoppas ni har en bra fredag, PUSS!
 

14 MAJ 2015

publicerat i Vardag;
 
Var nyss nere på gymmet för första gången på ett tag, har varit förkyld.. Men det var nog lite för tidigt att börja träna än, fick jätte jobbig hosta så fort jag kom upp i puls, suck.... Får fortsätta med promenader någon dag till. Nu har jag ätit lite havregrynsgröt (som jag äntligen, efter snart 23 år, har lärt mig att tycka om) och ska ta en dusch. Efter det är det dags att spela musik på högsta volym och ta tag i städningen och tvätten. En rätt bra ledig dag ändå.  PUSS