24 oktober

publicerat i Vardag;

Morgonen började med mys framför Nyhetsmorgon med smoothie och tända ljus. Regnade gjorde det också, rätt mysigt med höst ändå. Sedan tog jag på mig regnkläder, invigde regnskyddet till vagnen och gick ut på en promenad. Det är rätt härligt att gå när det regnar trotts allt, så frisk luft! Efter ca en timmes promenad fick Sixten sova kvar en timme till i vagnen på altanen mesans jag åt lunch och började rensa min garderob, så skönt att det är gjort nu. Annars har vi bara myst hela dagen. På eftermiddagen kom victors mormor och morfar förbi och gosade med Sixten, och jag och Victor passade på att äta middag tillsammans, hehe! På något märkligt vis har det varit som om han vet när vi ska äta och då vill han absolut upp i famnen, så det gäller att passa på! Efter maten fick Sixten bada och som han tycker om det, det är så kul att se, han verkligen njuter!
Nu har vi ammat en sväng och jag passade på att skriva detta mesans han kom till ro i sin säng, men nu låter det som att han har somnat, så då ska jag ta och sova jag med! Imorgon väntar en första föräldrarträff. Har verkligen längtat, ska bli sååå kul! Ska även passa på att fråga bm vad vi ska göra åt hans röda utslag på kinderna, tycker det bara blir värre och värre.. Han verkar inte bekymras över dem som tur är, men gör ont i mammans hjärta ändå, det ser ju så ont ut! Har smörjt med olja men det verkar inte hjälpa, så får se vad de säger imorgon!

Måndag morgon

publicerat i Vardag;

Vilken natt!! Mitt lilla hjärdegryn gav mig en lång sovperiod på fyra timmar inatt, och somnade sedan om på en gång efter amningen så vi kunde sova 2,5 timme till. Det var skönt kan jag lova efter två nätter där lilleman tyckt det varit roligare att vara vaken två timmar mitt i natten efter amningen. Men igårkväll försökte vi vara lite mer vaken med lite babygym och bus, kanske hjälpte ändå! Skönt iaf att vara utvilad, idag väntar ett BVC-besök i eftermiddag, ska bli så spännande att se hur mycket han väger och hur lång han är nu, var ju två veckor sedan sist.
Mamman börjar smyga tillbaka till inskrivningsvikten, skönt!! Jag gick upp ca 16-17kg, (vet inte exakt då jag inte vägde mig när det var dag) och nu har jag ca 4 kg kvar. Så fort jag varit på efterkontrollen och sett så att allt är bra så ska jag börja träna, längtar verkligen efter att sticka ut och springa!! Speciellt nu när det har varit så fint väder! Men jag får nöja mig med promenader någon vecka till.
Victor är på utbildning med jobbet i Stockholm tills imorgon så i natt tänkte vi faktiskt sova hos mamma och pappa/mormor och morfar, det blir mysigt!! Tycker det känns lite sådär att sova helt själv med mini än, lite fjantigt kanske, men skönare att ha någon till nära om det skulle vara något. Nu ska jag ta tag i lite tvätt, sedan packa så att allt är klart för i em.