EN GÅNG I PHUKET

publicerat i Vardag;
Jag gjorde det, jag skippade bb-veckofinalen, haha. Jag som sa att man inte fick missa det, aj aj. Istället var jag på bio med mamma och pappa. Vi såg filmen en gång i phuket, och jag säger bara det, ni som inte har sett den, se den!! Så rolig och så bra, haha. Och det får ju inte en sån som redan längtar efter thailand att längta mer.. Ooh nej.. Måste bara dit typ NU! Nej men helt ärligt se den gott folk. Med det säger jag Godnatt!

SÖNDAG

publicerat i Vardag;

Då var det söndag igen, veckorna går fort! Den här morgonen har varit lugn och skön. Vaknade 10, och under förmiddan har jag ätit frukost och lunch och pluggat, rätt skönt ändå. Jag har dock gått och blivit förkyld.. Inge kul. Men är ingen dunder förkylning så hoppas den ger med sig snart. Vad ska jag göra resten av dagen då? Nu ska jag ut och gå med Jossan en sväng, sen plir det antagligen mer plugg, och ikväll är det veckofinal i BB ju, inget man får missa!! Så så ser dagen ut, laddar inför en ny vecka! PUSS!

CUPCAKE

publicerat i I köket;

Nu har det bakats cupcakes, igen.. Haha! Kan inte rå för att jag tycker det är så himla kul!! Det är muffins på lättsockerkakasmet med rivet citronskal och blåbär i, och frostingen är vitchoklad frosting, kan det bli fel? Nej jag tror inte det ;)