121124

publicerat i Vardag;
 
En liten bild på min goda brunch. Har nyss varit och tränat, blev ett medel pass, precis som igår. Imorgon tänker jag nog köra yoga, kan vara skönt för kroppen efter en veckas träning. Imorgon ska jag upp till härnösand också, ska hälsa på min lilla soldat Felicia som gör lumpen där, hon är så sjukt tuff, är riktigt imponerad över hur hon klarar det. Ska bli spännande att få se hur hon har det. Nu väntar middag hos mamma och pappa, tänkte även rota lite i julkartongerna och sno med lite till lägenheten, till veckan är det ju äntligen dags för lite julstädning!! Ha en bra lördag allihopa, PUSS!

121122

publicerat i Vardag;
Tränat morgonträning idag igen med Linnea, idag blev det 7,5 km på bandet och lite magövningar, rätt okej. Nu är det plugga som gäller hela dagen, inte speciellt peppad för det... Känner att jag måste ha ett väldigt tråkigt liv för tillfället, träna, plugga, träna, plugga, träna.. Haha, men jag trivs bra med det. Känner mig rätt trött just nu dock, vilket oroar mig lite för jag ha ett antal sidor jag måste läsa igenom idag, och är texten för tråkig (som den är rätt ofta) så kommer det bli en riktig utmaning att orka läsa allt. Men det är väl bara att köra igång. Puss hej!
 

121121

publicerat i Vardag;
Har varit duktig nu på morgonen med den här pinglan, 9 var vi på gymmet och körde tills svätten rann, gött. Har kommit igång bra nu, hoppas det håller i sig. Efter träningen bastade vi en stund, ska göra det till en vana!! Sen var det bara till att traska hem och ta tag i tvätten, två maskiner har gått klart nu, och om några minuter är två till maskiner klara, inte det roligaste, men måste väl göras. Ska plugga lite nu mellan alla tvättar och sen ikväll blir det middagsdejt med två favoriter, Linnea och Cecilia, ska bli så mysigt.