Energionsdag

publicerat i Vardag;

Sixten sov väldigt bra inatt, och så även hans mamma. Så himla skönt att vakna utvilad full med energi. Dagen startade ca 7, men frukost till lilleman och massa gos och bus. Har hunnit stryka tvätten tvätta all tvätt och skurat badrummet, har även börjat med lite pappersarbete som länge väntat och bildat högar. Så skönt att äntligen orkat ta tag i det. 

Gick en promenad med Madde och William och Emilia och Nellie. Så mysigt med dessa promenader tycker jag. 
Just nu ligger jag i badet och njuter. Sixten somnade oväntat snabbt ikväll trotts att det var så ljust i rummet (han blir så nyfiken när han kan ligga och kolla på saker). Han drack välling medan vi kollade i en bok, sedan la jag över honom i spjälsängen, han fick nappen och snutten och låg och skruvade sig några minuter. Men till mammas ljuva stämma somnade han snabbt in, jackpot!! 
Nu är det dags att kliva upp ur badet och gå och sova, hoppas morgondagen blir lika energifylld! 

Mamma Sixten helg

publicerat i Vardag;

I helgen har vi haft en mamma Sixten helg! Pappan har varit på vift och kollat bilar och hockey. Vi har saknat honom jättemycket, men har ändå haft en väldigt härlig helg. 

I fredags gick vi på badhuset med mormor. Det skulle vara förhöjd temperatur, men till och med jag frös. Så det var kallt för lilleman. Men ca 30 minuters bad blev det. Efter det gick vi hem till oss och åt go middag som morfar lagat. 
Lördagen blev en dag i solen. Satt ute på fm och solade medan Sixten sov i vagnen och lyssnade på poddar, ljuvligt!! På em blev det promenad med Madde och William och en fika på det. Kvällen bjöd på en liten utflykt där Sixten fick hälsa på sin gammelgammelfarmor, fem generationer. Det är så fint att se, man blir varm i hjärtat. 
Och idag har vi bara myst på, har passat på att städa och tvätta då det varit aningen för blåsigt för att vara ute idag. Blev ändå en promenad på em med Jonna och Susanne. 
Nu är det dags att sova och ladda batterierna för en ny vecka!