GODMORGON

publicerat i Vardag;
 
Är tillbaka i sundsvall och vardagen nu. Har haft det jättebra nere i Stockholm, och det ska bli kul att åka dit igen i slutet på november. Just nu är det mycke plugg, mycke att läsa, många uppgifter och föreläsningar, håller på med en statistikkurs som inte är allt för spännande. Det är hemtenta på den här kursen vilket gör mig lite nervös, har aldrig far hemtenta eller hemprov vad jag kan minnas. Känns som att det kommer bli världens svåraste uppgifter. Får tillgång till den på fredag, och den ska vara inne senast på onsdag. Hoppas jag fattar något. 
Igår var min första dag på mitt nya jobb, McDonalds. Det är min fina vän Andrea som introduserar mig, hon är så himla duktig! Känns väldigt bra att ha ett extrajobb, hoppas jag kommer in i det snabbt, hatar när man känner sig osäker och förvirrad, som man gör på de flesta jobben ibörjan. Men det ska nog gå bra! Nu är det väl bäst man sätterigång med pluggandet så det blir gjort. 

STOCKHOLM

publicerat i Vardag;
 
Nu är jag på plats i Stockholm, har det väldigt mysigt. I fredags då vi kom hit så var jag och mamma ut och åt på kvällen. Och igår åkte jag mamma och pappa in till stan. Vat in på Hollisten, och det var som att vara tillbaka i NYC, förstod då hur mycket jag faktiskt vill tillbaka. Det var rea där iaf, så det blev ett par mjukisar och två par jeans, älskar Hollister!! Eftersom det var sjukt mycke folk och långa köer där inne så hann vi inte med så mycket mer, jag gjorde manikyr på ett nagelställe, önskar man kunnde unna sig det oftare! Sen for vi hem, kollade på hockeyn och åt ost och kex, mysigt! Efter hockeyn var det däremot dags för mig att plugga lite, mindre mysigt. Nu ska jag äta frukost och göra mig i ordning, ska in till stan igen och träffa Albin, ska bli kul! Nu kurrar magen, hejdå!

UPPDATERING

publicerat i Vardag;
 
Hej, nu var det ett tag sedan igen. Har varit i Umeå en sväng, åkte upp i tisdags och kom hem i onsdags, så det var verkligen ett kort besök, men det var kul. Vi hade två redovisningar och det gick bra, så nu är första kursen avklarad. Jag har lite kompliteringar kvar att göra innan jag är godkännd på den dock. Det var kul att få träffa alla kursare igen, och så var det ju såklat väldigt kul att trärra Michaela igen, vart som sagt ett kort besök hos henne den här gången, men åker upp igen om två veckor och då är jag där några fler dagar. 
 
Jag har ju fått nycklarna till min allderles egna lägenhet nu också, känns så kul och spännande, kommer dock ta nån vecka innan jag kan flytta in eftersom vi håller på att renovera den, men den kommer bli så fiiin! Känner verkligen att jag kommer trivas bra där, både i lägenheten och i området. Tar tre minuter att gå till Linnea ungefär, SJUKT! 
 
Nu ska jag packa ihop det sista, ska nämligen till Stockholm över helgen. Ska bli skönt att komma bort ett tag, förutom skolan och lägenheten så känns det mesta rätt ostabilt just nu, allt är inte så lätt alla gånger. Så nu beger jag mig mot storstan och rensar tankarna lite, man är ju inte mer än människa!