110824

publicerat i Vardag;
Tjena tjena, nu vare ett tag sen. Jag är för lat för att blogga, haha. Har iaf varit i skolan måndag, tisdag och idag. Det har gått bra, matte in my <3 liksom. Mamma och pappa åkte till mallis i måndags så nu bor viktor här för tillfället, hihi.

Nu ska jag ska jag börja med uppgifren vi fått i prep. kursen i matte A som är istället för en tenta typ. Det borde ju inte vara några problem.  Sen är det dags att börja fixa all pakning eftersom jag inte kommer ha så mycke mer tid att fixa det än idag. Cypern på måndag WOHOO!

RISIGT

publicerat i Vardag;

Håret står åt alla håll och kanter, haha. Lockade det igår, matade det med massa hårspray och borstade inte ut det innan jag gick och la mig igår + att det är rätt skitigt, då blir det en rishög haha! Igår var jag hos viktor där det var lite party sen lite film mys. Var ju såklart på skolan också.

Nu ska jag byta om och gå net till ego och gymma lite, sen ska jag äntligen ta itur med denna rishög!! Ikväll blir det Allstar och bio för mig och min baby, myys!! PUSS

 

TRÖTT....

publicerat i Vardag;

 

Är så seeeeeg idag... Blir ingen träning ikväll, är på tok för trött.. Ska feta istället.. Bra kombination!!! Men jag tillåter mig själv att synda idag. Tror det blir nån slags muffins! Ska kanske räkna lite matte också, om jag orkar.. Blir sängen tidigt med Bingo Rimer ikväll, PUSS!

 

GE MIG TIPS PÅ HUR MAN VÄNDER TILLBAKA PÅ ETT DYGN SOM ÄR UPP OCH NER!!!!