TAPETER

publicerat i Vardag;
Nu är det nära! Hela hallen är nu färdigtapetserad, bara kök och vardagsrum kvar nu! Så himla härligt, och det blir så himla fint. Jag längtar till nästa helg då vi troligtvis kan börja inreda!! 

I helgen har jag jobbat och Victor har varit på borta matcher uppe i norr. Väntar just nu på att han ska komma hem. Har fixat en lite överraskning åt honom!

TAPETSERING PÅGÅR

publicerat i Vardag;
Äntligen är vi på slutspurten av denna renovering! Igår började vi att tapetsera. Pappa och Micke hjälptes åt med den mest kritiska delen, trappan. Så nu är den färdigtapetserad och det ser jättefint ut!! Nu är det "bara" resten kvar. Pappa kommer snart hit så ska han och jag fortsätta. Ikväll ska även Victor och Tomas sätte taklister på det som är tapetserat i trappen, så vi kan riva ställningen som vi byggt där. 
Här kommer lite bilder från gårdagens arbete: MÅNDAGSTRÖTT

publicerat i Vardag;
Då var det måndag igen. Dock har jag inte samma måndagskänsla som många andra. Jag jobar ju helg ibland, vilket betyder ledig mitt i veckan. Så jag är ledig tisdag och onsdag denna vecka. 
Helgen har varit bra, i fredag var vi upp till Victors farmor i härnösand och hälsade på, sedan i lördags var vi på hockey, Sundsvall-Timrå, timrå förlorade tyvär... Och i går fixade vi lite hemma. Vi var även på ikeas julbord, det får absolut ett godkännt betyg med tanke på sitt pris, så himla gott med julmat!! hehe. 
Imorgon är det äntligen dags att börja tapetsera!! Det ommer givetvis ta ett tag att tapetsera klart allt, men nu är vi på slutspurten hänns det som, det är liksom det roliga kvar nu. 
Idag har jag varit och jobbar i härnösand, det har gått bra, är dock väldigt trött nu.. Hade tänkt att jag skulle stick ut och springa lite nu ikväll. Hoppas jag piggnar till lite snart. Gruvar mig lite eftersom det är så himla kallt ute, -10 grader. 
Tycker så mycket om vårat sovrum! Igår skruvade vi upp hyllan ovanför sängen och köpte en liten blomma och fyra små lyktor. Så mysigt att kunna ha ljus tända i sovrummet!!