HUDIK

publicerat i Vardag;

Nu drar jag och Felicia ner till Hudik, ska bli riktigt skoj. Dom har som ty gatufesten fast en miniversion där nu så kvällen kommer bli kanon, det känner jag på mig. Sist vi var där, i höstas, var det grymt kul iaf. Och vädret går ju inte att klaga på, hoppas det är lika fint där nere!! Kommer hem imorgonkväll, förhoppningsvis med en massa kuliga bilder, PUSS!

SIDSJÖN

publicerat i Nöje;

 

Åkte som sagt till Sidsjön tidigt i morse, sprang två varv (ca 6km) på 6.20 min/km den här gången, känndes bättre. Sen har vi tillblingat dagen på en brygga, det kom moln ett litet tag men sen försvann dom och de vart riktigt varmt. Fiskat upp en firre har jag gjort också. Nu ska jag iväg på jobbet, PUSS!

EGO WOMAN

publicerat i Vardag;


Som ni vet så har jag läst boken Ego Womam som är skriven av Carolina gynning och Ingrid Carlqvist. Boken är en biografi om Crolinas galna liv, man får följa henne på en massa spännande äventyr och boken lämnar inget åt fantasin. Hon berättar allt i detalj och precis vad hon känner. Det är det som jag tror jag tycker om så mycket med boken. Hon är öppen och står för den hon är och efter att man läst båda böckerna, Ego Gisl och Ego Woman, kan man inte låta bli att tycka att Carolina en en av sveriges coolaste tjejer, så många sjuka saker hon har varit med om och hur stark hon är som person. Jag vill inte avslöja vad hon skriver om för det tycker jag att ni får läsa själva, men det är massor med kosta historier om galna händelser i hennes liv, lyckliga som sorgliga, roliga som hemska. Gillar ni som jag, verklighetsbaserade böcker där man får en inblick i en människas liv så rekomenderar jag verkligen den här boken, och såklart Ego girl. Den här boken får du verkligen veta allt om ''The Queen of Fucking Everything'', läs den!!