18 SEPTEMBER 2014

publicerat i Vardag;
Har missat att skriva några dagar nu, har haft rätt mycket och göra och inte mått så jättebra. I helgen var vi ju ner till Stockholm och sprang halvmarathon. Jag var rätt förkyld och väldigt väldigt sur över det, så jag kunde alltså inte köra som jag hade tänkt.. Men får vara glad över att jag fick springa hela loppet iaf. Det var ett riktigt roligt lopp som jag verkligen rekomenderer om man vill testa springa ett lite längre lopp. Man springer runt på stockholms fina gator och det står folk överallt och hejar. Efter det här loppet har jag dock blivit rätt hängig. I tisdags slog det till ordentligt. Har 0 energi verkligen och en rejäl förkylning. Känns surt... Vi komma igång med träningen nån gång. Får hållla ut över helgen och hoppas jag blir frisk. 
Den här veckan har i övrigt bestått av plugg. Har tenta imorgon i läkemedelsvärdering, jag hoppas det går bra. Det känns skönt att jag klarade första diggan i organisation och ledarskap i söndags iaf. 
Nu ska jag kolla på lite gamla tentor och dricka lite te. PUSS
 
 
 

10 SEPTEMBER 2014

publicerat i Vardag;
Vilken höst det har blivit ute, det bara regnar och regnar. Men det gör inte så mycket för jag måste hur som helst bara sitta inne och plugga hela dagarna. Igår la jag och min grupp upp ett schema för grupparbetet, vi har valt att dela upp arbetet i tre delar och sedan sammanställa innan redovisningen på måndag. Det blir ofta ett sånt upplägg på grupparbeten när man pluggar på distans. Eftersom man inte kan träffas och arbeta tillsammans på det viset, så känns det oftast som att det blir mer tidseffektivt att göra såhär. Nackdelen är väl dock att man oftast lär sig mest om endast en del av hela arbetet och mer övergripande om de delarna som de andra i gruppen arbetar med. Jag har snart gått igenom hela min del och ska börja sammanställa det jag har kommit fram till. Vi ska analysera och granska en randomiserad klinisk studie utifrån en checklista och ett flödes schema. Det jobbiga för mig är väl att allt är på engelska, som vanligt, så allt tar dubbelt så lång tid känns det som.. Men men, jag kämpar på. Hoppas jag känner mig klar med den här uppgiften imorgon kring lunch, för jag måste börja förbereda mig inför söndagens dugga i organisation och ledarskaps kursen. 
Något som känns rätt surt är att jag har kännt av att en förkylning är på gång, så träningsplanerna den här sista veckan inför halvmarathon har jag fått lägga ner för att ens ha en chans att kunna springa.. Jag hoppas verkligen att det inte bryter ut.
Nu ska jag fixa lunch, sen fortsätta plugga nån timme till innan det är dags för seriepermiär, Timrå-Mora, ikväll. PUSS
 
 
 
 
 
 

8 SEPTEMBER 2014

publicerat i Vardag;
(Bild från lördagsplugget). Då var man hemma igen då. Jobbet har gått bra och jag har fått ett extra pass till imorgon och två till pass nästa vecka, känns grymt kul. Men det betyder att jag får plugga på en massa nu då det är dugga i ena kursen som ska vara inne senast söndag och tenta i den andra kursen nästa fredag. Så nu blir det hårdkörning. Vilken betyder att jag skippar dagens träning. Lite tråkigt, men skola och jobb får gå före, känner mig rätt seg idag också efter skola och jobb. Men hoppas jag hinner med ett pass imorgon istället. Är ju bara 5 dagar kvar till halvmarathon nu, nervigt. Men jag känner mig i rätt bra form, så bara jag håller mig frisk så ska det nog gå bra. Så kvällen får bestå av plugg istället. PUSS