APPEN

publicerat i Vardag;

Gryyymt, äntligen en bloggapp!! Nu kan jag ju ligga och chilla i soffan som jag gör nu samtidigt som jag boggar! Och bloggen kanske uppdateras lite oftare nu när jag kan blogga från mobilen, perfa!!
Är ju en heeeeeeeel del plugg nu.. Tenta på lördag och har mega tenta ångest!! ändå orkar jag inte ta tag i det just nu, har legat på soffan sen jag kom hem, har inga krafter... Bara ett bankande huvud. Tror jag ska baka, det brukar få mig att må lite bättre, hihi! PUSS!

110920

publicerat i Vardag;
Hej hej hallå! Mår inte bra idag, eller jo det gör jag, men jag är trött, depp och trött. Ont i huvudet har jag också. Hmm... Har för mycke plugg för att vara såhär trött, eller tvärt om. Jag vill stänga in mig i denna underbara OnePiece i ungefär en vecka och bara sova, som det känns just nu iaf. Har haft biologi redovisning ideg, det gick bra, har även haft kemi föreläsning. När jag kom hem gjorde jag ett tal i matten och en kemi dugga, sen har jag bara degat. Planen var att jag skulle plugga och sen gå ner och träna, meeen icke... Sov en 20 minuter också. Nu äre väl dags att laga lite middag, efter det kanske man får lite energi till att göra något matte tal till iaf, skulle behövas.. Detta var ett negativt inlägg, vi håller tummarna för att nästa inlägg är lite mer positivt, eller framförallt piggare kanske! Hej så länge!

MYSER

publicerat i Vardag;
Ny tränad, ny äten och ny duschad. Skönt! Körde som sagt Zumba och det var mycket roligt, kompis Jennifer som var en av instruktörerna idag, riktigt duktig!! Blev ett pass step också. Så nu är kroppen sådär härligt trött. Nu ska jag chilla i soffan med en kopp te framför Maria Montazami, GÖTT, haha. Sen blire sängen.. GODNATT!