Ledig torsdag

publicerat i Vardag;

Torsdagsmorgon, en ledig sådan, det syns på frukosten hehe. Det var väldigt skönt att få ligga kvar länge i sängen i morse. Har under hela veckan vaknat 5 varje morgon... Sen ligger jag och är halvvaken fram tills klockan ringer om jag inte gett upp innan dess. Idag var det visserligen likadant, vaknade första gången ca 20 i 5 och sov där efter i halvtimmes intervaller typ. Men skillnaden är stor när man vet att man inte måste kliva upp. Vid 9 kunde jag inte sova mer men låg kvar i sängen och läste en timme, skönt! Vet inte om detta har något med graviditeten att göra eller om det bara är tillfälligt det har blivit såhär. Kroppen kanske förbereder sig för sömnlösa nätter haha! 
Yogan jag var på i tisdags var jättebra, bra övningar och bra mental träning inför förlossningen. Det är mycket fokus på andningen, att inte stressa upp sig över smärta. Avslappningen på slutet var väldigt skön, har ingen som helst uppfattning om vi hade avslappning i 5 minuter elle 15 minuter, jag måste ha somnat hehe! 
Jag längtar tills jag känner lillkillen i magen tydligare, och tills Victor kan känna honom. Jag har kännt några små sparkar på magen men det kan gå en till två dagar emellan, jag vill ju känna hela tiden!! Men det kommer väl. 
Nu ska jag storstäda innan det blir en tur på Birsta. 

Gravidyoga

publicerat i Vardag;


50% avklarat, och idag ska jag och bulan på vårat första yogapass. Det är en Gravidyoga kurs, första passet av 8 idag alltså. Kul!! Och lite små nervöst! Vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig utav det. 

En liten pojke

publicerat i Vardag;
Det är en liten pojke på 19 cm som gömmer sig i min mage!! Det känns overkligt, och så otroligt kul!! Nu har halva tiden gått, hoppas andra halvan går fort för nu längtar jag så himla mycket. Men jag ska passa på att njuta av graviditeten först, känns lyxigt att jag faktist kan njuta till 100% med tanke på hur vanligt det är att man mår dåligt under graviditeten, själv mår jag jättebra. 
I fredags var vi på RUL och det var jättecoolt!! Man såg bedisen jättebra, och det var en enorm lättnad att allt såg bra ut. Fick reda på att jag har moderkakan i framvägg, därav anledningen till att jag inte känner så jättetydliga rörelser än. Jag känner lite, men inte så mycket som jag skulle vilja, hehe. Men det kommer väl! Vi blev framflyttad 5 dagar också, skönt att hoppa fram nästan en vecka!! Barnmorskan kunde se att det var en liten pojke som gömmer sig där inne, så häftigt!! Och den litte pojken var de fart på där inne, en liten sprattelgubbe. Hon mätte honom till ca 19 cm, känns rätt sjukt att jag har en bebis på 19 cm i magen som rör sig som en liten vilde och jag känner knappt något?! 
Efter RUL blev det en heldag på birsta med MASSA shopping, haha. 
I helgen har jag sytt en massa. Vimplar har jag sytt och så har jag sytt ett bäddset till vaggan som vi har nere, jag blev riktigt nöjd faktiskt!