HUS

publicerat i Vardag;
Här har det varit dålig uppdatering.. Har haft fullt upp med jobb och hus. Vi bor alltså i HUS nu! Känns fortfarande overkligt, trotts att vi bott här i lite drygt fem månader. På bilden ovan ser ni en del av mitt favoritrum i huset, nere i gillestugen. När vi flyttade in var väggarna här nere träfärgade och golvet rätt slitet. Så vi slipade golvet och målade väggarna vita, det blev ett helt annat rum. Så ljust och härligt trotts att det är nere i källaren, och trotts att det är höst ute nu. 
Detta rum är i stort sätt klart, ska bara köpa lister hit. I övrigt har vi två rum till som är fördigrenoverade och det är sovrummet och ett litet kontor. 
 
Just nu håller vi på med största renoveringen. Hall, trapp, vardagsrum och kök ska få nya tapeter, det är vääldigt stor yta. Pappa och morfar står för tillfället och pladerar ett ställningsbygge i trappen för att kunna arbeta smidigare i trappen. Vi har kanske kommit ungefär halvvägs i denna renovering än. Taken är målade och första lagret spackel är lagt överallt förutom i trapp delen då. Det tar tid, men det kommer bli så fint. Min pappa är duktig!
 
Nu ska jag hjälpa till lite! 

Kommentera inlägget här :