MÅNDAGSTRÖTT

publicerat i Vardag;
Då var det måndag igen. Dock har jag inte samma måndagskänsla som många andra. Jag jobar ju helg ibland, vilket betyder ledig mitt i veckan. Så jag är ledig tisdag och onsdag denna vecka. 
Helgen har varit bra, i fredag var vi upp till Victors farmor i härnösand och hälsade på, sedan i lördags var vi på hockey, Sundsvall-Timrå, timrå förlorade tyvär... Och i går fixade vi lite hemma. Vi var även på ikeas julbord, det får absolut ett godkännt betyg med tanke på sitt pris, så himla gott med julmat!! hehe. 
Imorgon är det äntligen dags att börja tapetsera!! Det ommer givetvis ta ett tag att tapetsera klart allt, men nu är vi på slutspurten hänns det som, det är liksom det roliga kvar nu. 
Idag har jag varit och jobbar i härnösand, det har gått bra, är dock väldigt trött nu.. Hade tänkt att jag skulle stick ut och springa lite nu ikväll. Hoppas jag piggnar till lite snart. Gruvar mig lite eftersom det är så himla kallt ute, -10 grader. 
Tycker så mycket om vårat sovrum! Igår skruvade vi upp hyllan ovanför sängen och köpte en liten blomma och fyra små lyktor. Så mysigt att kunna ha ljus tända i sovrummet!!

Kommentera inlägget här :